Tarieven
informatie

Kijk hier voor de tarieven van Mondzorg 2Gether4Dental per 1 januari 2024. U kunt per categorie alle prestaties met bijbehorende tarieven bekijken. De tarieven voor de mondzorg zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Bij iedere prestatie (behandeling) hoort een code met een omschrijving wat de prestatie precies inhoudt. Ook op de begroting (die u vanaf een bedrag van € 150 zult ontvangen) en op de nota, vindt u de codes van de prestaties terug.

Aanvullende informatie:

  • Dit is een extract uit de tariefbeschikking tandheelkundige zorg 2024.
  • Deze standaard prijslijst gaat in per 01-01-2024. Prijswijzigingen voorbehouden.
  • Wij hebben geen prijsafspraken met zorgverzekeraars gemaakt.
  • Een behandeling kan bestaan uit meerdere prestaties.
  • Op de prestaties van deze standaardprijslijst zijn de algemene voorwaarden van toepassing.
  • Voor de volledige tariefsbeschikking verwijzen wij naar de website van de NZa.

Vergoedingen
zorgverzekeraars

De verzekeringspolissen lopen sterk uit een. Per soort verzekeraar en pakket kan dit ook erg verschillend. Bovendien worden er ieder jaar nieuwe pakketten aangeboden. Voor een compleet overzicht van verschillende verzekeraars  kunt u kijken opde website van vergelijkmondzorg.nl
 

Hier kunt u de verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken (qua vergoeding en premies).

Wij kunnen geen uitspraken doen of uw behandeling wel of niet in aanmerking komt voor vergoeding. U dient te allen tijde zelf na te gaan wat voor u van toepassing is. Wel kan er op verzoek een begroting gemaakt worden met de te verwachten behandeling(en). Hier staan verrichtingencodes op waarmee u zelf bij uw verzekeraar kunt navragen of deze voor vergoeding in aanmerking komen. Voor behandelingen boven de €150,- krijgt u altijd een begroting mee.

Vergoedingen
en leeftijd

 

Betaling

Toch een klacht?

U staat bij ons op de eerste plaats. Wij zullen al het mogelijke doen om u de juiste zorg te bieden die nodig is. Toch kunnen zich onverhoopt situaties voordoen waarover u niet tevreden bent, of waarover u een klacht wilt indien. U kunt dit bij ons melden, zodat wij samen kunnen zoeken naar een oplossing. Mochten wij samen geen oplossing kunnen vinden voor uw klacht dan verwijzen wij u naar de klachtenregeling  van de KNMT of NVM-mondhygiënisten.
Bent u tevreden? Vertel het verder!! Heeft u aan of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Zo werken wij samen aan optimale kwaliteit!

Garantie

Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Mondzorg (SGM). Wij zullen er alles aan doen om u op een professionele wijze te helpen bij klachten of onvolkomenheden met betrekking op uw gebit.

Bent u toch ontevreden over de behandeling en de oplossing van uw klacht? Dan kunt u zich richten op de SGM. SGM stelt zicht ten doel onder voorwaarden een garantie af te geven voor de kosten van een noodzakelijke herstelbehandeling.

Er zijn situaties denkbaar waarbij de herstelbehandeling niet door uw eigen behandelaar wordt uitgevoerd. In dat geval zal de SGM u begeleiden in de keuze van een andere behandelaar en zorg dragen voor de financiële afwikkeling met deze behandelaar.

De bij de SGM aangesloten beroepsbeoefenaars (o.a. tandartsen, mondhygiënisten etc.) geven hiermee aan dat zij instaan voor de goede kwaliteit van hun behandeling. Zij moeten lid zijn van een SGM geaccepteerde beroeps/ belangenvereniging en aangesloten zijn bij de klachtencommissie van die vereniging.

Mondzorg 2gether4dental Houten

Heeft u een vraag?

U kunt contact opnemen via ons contactformulier of natuurlijk even bellen op 030 – 636 12 23.

Volg ons op

Privacyverklaring

U kunt hier lezen hoe wij
omgaan met uw privacy.

Contactgegevens

Standerdmolen 8C, 3995 AA HOUTEN
030 - 636 12 23
Stuur een bericht

Openingstijden

Maandag   8.00 - 17.00 uur
Dinsdag    8.00 - 17.00 uur
Woensdag   8.00 - 17.00 uur   17.30 - 21.00 uur
Donderdag   8.00 - 17.00 uur  
Vrijdag   8.00 - 16.00 uur

Telefonisch bereikbaar

Elke werkdag 8.30 - 14.00 uur

Spoed

Mondzorg Poli Utrecht
Daltonlaan 400
3584 BK Utrecht

+31 (0) 30 303 9750


© 2021 Mondzorg2Gether4Dental, een ontwerp van Joan van der Kroef