Kwaliteit staat bij ons voorop

Kwaliteits Register Mondhygiëne

Wij hebben ervaren tandartsen, mondhygiënisten en kindertandverzorgenden in onze tandartspraktijk in Houten.

Wij volgen bij- en nascholing op het gebied van de mondzorg, nemen deel aan intercollegiale toetsing/ overleg en houden onze vakliteratuur bij. Dit om onze kennis up tot date te houden. Een aantal mondhygiënisten zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister mondhygiënisten. 

Iedere vijf jaar moet aan een aantal criteria worden voldaan om in aanmerking te kunnen komen voor herregistratie. Bent u geïnteresseerd in meer informatie over deze criteria, neemt u dan gerust een kijkje op www.kieskrm.nl

Kwaliteitsregister Mondhygienisten
Melanie van Dijk
KRM

Nederlandse vereniging mondhygiënisten

De bij NVM-mondhygiënisten, de beroepsvereniging van mondhygiënisten in Nederland, aangesloten mondhygiënisten werken volgens de professionele standaard en onderschrijven de Gedragscode voor mondhygiënisten. Voor goede zorg en voorlichting ben je bij een NVM-mondhygiënist dan ook aan het juiste adres. De NVM-mondhygiënist is de specialist op het gebied van preventie en streeft ernaar om samen met jou de voor jou meest optimale mondgezondheid te bereiken.

Aangesloten bij de NVM
NVM mondhygiënisten

Patiënt tevredenheid

Wij houden regelmatig een uitgebreid tevredenheidsonderzoek onder al onze patiënten. Men wordt uitgenodigd via een e-mail waarin een link toegevoegd is die verwijst naar een online tevredenheidsonderzoek. Er wordt een verslag gemaakt van de uitkomst ervan en dit gebruiken wij om onze werkwijze binnen de organisatie te verbeteren.

Tevens houden wij ook en klein onderzoek onder een kleine groep patiënten waarbij we kijken naar de tevredenheid over bepaalde behandelingen die wij uitvoeren. Hiervoor geldt dezelfde procedure. Mocht u het niet op prijs stellen om mee te werken aan ons onderzoek, laat het ons dan weten.

Natuurlijk zijn wij blij als u wel mee wil doen, want iedere mening is voor ons waardevol.

Samenwerken met zorgverleners

Tegenwoordig is het steeds belangrijker om goed samen te werken met andere zorgverleners. “Multidisciplinaire zorg” ook wel genoemd. Wij overleggen over bepaalde problemen, situaties en behandelplannen en de uitvoering hiervan. Na behandeling wordt er gerapporteerd naar de tandarts en /of andere zorgverlener.

Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan verzoeken wij dit schriftelijk aan ons kenbaar te maken. Zorgverleners waar wij mee samenwerken uit de regio: Houten, Schalkwijk, Cothen, Werkhoven, Odijk, Wijk bij Duurstede, Langbroek, Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Lexmond, de Bilt etc. Onder andere:

 • Tandartsen
 • Huisartsen
 • Orthodontisten
 • Dietisten
 • Verloskundigen
 • Kaakchirurgen
 • Implantologen
 • Endodontologen
 • Kindertandartsen
 • Parodontologen
 • Specialisten
Tevredenheid & samenwerking

Volg ons op

Privacyverklaring

U kunt hier lezen hoe wij
omgaan met uw privacy.

Contactgegevens

Standerdmolen 8C, 3995 AA HOUTEN
030 - 636 12 23
Stuur een bericht

Openingstijden

Maandag   8.00 - 17.00 uur
Dinsdag    8.00 - 17.00 uur
Woensdag   8.00 - 17.00 uur   17.30 - 21.00 uur
Donderdag   8.00 - 17.00 uur  
Vrijdag   8.00 - 16.00 uur

Telefonisch bereikbaar

Elke werkdag 8.30 - 14.00 uur

Spoed

Mondzorg Poli Utrecht
Daltonlaan 400
3584 BK Utrecht

+31 (0) 30 303 9750


© 2021 Mondzorg2Gether4Dental, een ontwerp van Joan van der Kroef